aguda@castelldelaguda.com | +34 607 082 357 | Registre de Turisme PCC-001519
Expand search form

Vals Regal

Regala temps, vida, benestar i gaudir d’un espai fantàstic a la natura.

Escapada Romàntica

1 nit a mitja pensió amb SPA
175-210€ segons habitació
Inclou

Sopar + nit + esmorzar
Ampolla de cava de benvinguda
45 minuts d’SPA privat

Salut

1 nit a mitja pensió amb massatge de 30 minuts
180-220€ segons habitació
Inclou

Sopar + nit + esmorzar
Massatge de 30 minuts per una persona

Descans

2 nits a mitja pensió amb esmorzar
260-330€ segons habitació
Inclou
Dues nits + esmorzar
Dues ampolles cervesa artesana d’un productor local
*Termes i condicions dels vals regal
El val de regal és nominal i només es pot fer servir per a la persona escollida. El Val regal és vàlid per un any. Un cop comprat el val de regal queda operatiu per a reservar. Per a fer efectiu la compra del val de regal i activar-lo cal pagar-ne el 100%. L’hotel obre tot l’any i el val de regal es pot fer servir tot l’any i tots els dies de la setmana (caps de setmana inclosos). En els vals de regal s’aplica la mateixa política de cancel·lació que per a qualsevol reserva regular.  
  • LLEI 34/2002, d’11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic. (LSSICE) / Contractació per via electrònica. Amb caràcter previ a l’inici del procediment de contractació, el prestador de serveis ha de posar a dis- posició del destinatari les condicions generals a què, si s’escau, hagi de subjectar-se el contracte, de manera que aquestes puguin ser emmagatzemades i reproduïdes pel destinatari.
  • DECRET LEGISLATIU 1/2007, de 16 de novembre, pel qual s’aprova el text refós de la Llei general per a la defensa dels consumi- dors i usuaris i altres lleis complementàries. 
  • LLEI 7/1998, de 13 d’abril, sobre condicions generals de la contractació. 
      Cancel·lació 7 dies Si cancel·la, modifica o no és presenta dins dels 7 dies anteriors a l’arribada es carregarà l’import total de la reserva.